Kategorier
Nyheter

Kallelse till årsmöte

Hej!

Nu är det dags att välja en ny styrelse till Nätverket för beteendevetare. Intresserad av en fantastisk möjlighet att få vara med och driva beteendevetarnas största nätverk i Sverige?

Nominera dig själv eller någon du känner. Du kan söka vilken post du vill för att göra det som du brinner för inom beteendevetenskap. Det är en rolig möjlighet att få en inblick i hur vi samarbetar med näringslivet, utbildningsväsen och offentlig sektor, samt utvecklar en förening på nästan 2 000 medlemmar. Du får stabilt stöd av oss tidigare styrelsemedlemmar. Vi ses en gång per månad och arbetar tillsammans för att driva vidare aktuella frågor.

Du kan välja mellan flera poster, men det lättaste är om du nominerar dig eller någon annan som ledamot och sedan formar posten utifrån dina egna intressen.

Årsmötet hålls den 30:e Mars, kl 18.00 (vi återkommer med lokal, men det blir centralt i Stockholm).

Kom och mingla med oss, ät lite god fika, delta i röstande och träffa andra beteendevetare. Nomineringar skickas till Luthardt.felix@gmail.com. I ditt mejl ska du berätta lite kort om dig själv och din bakgrund, varför du vill sitta i styrelsen samt vilket intresseområde som just du brinner för!

Vi ses den 30e!

Kallelse med dagordning finner du om du klickar på länken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.