Arbetsgruppen

Arbetsgruppen kom till när grundaren Michael Eriksson skrev en förfrågan om att ha träffar i nätverket. Vid den första träffen så var vi några stycken som träffades och de som var med är fortfarande med idag. Vår roll i nätverket är att utveckla och bygga upp Nätverket för beteendevetare till något mer än det är i dagsläget. Vi träffas ungefär en gång i månaden och spånar på idéer, planerar träffar och annat som har med uppbyggnaden att göra.

Arbetsgruppen består av en blandad grupp av medlemmar från nätverket som både är yrkesverksamma och studenter, med olika inriktningar, bakgrund och intresseområden. Vi vill samla alla Sveriges beteendevetare på en plats.

Michael Eriksson

Utbildningsinriktning: Sociologi
Yrke: Rehabiliteringskonsult
Varför vill jag vara med  och bidra till arbetsgruppens arbete?
Jag startade nätverket då jag tyckte det fanns ett behov av att samla beteendevetare och att tillsammans jobba för att förbättra och utveckla professionen. Min vision och mål är att vi ska utöka verksamheten och bli en stark röst för beteendevetenskapen i samhället.

Karina Loyko

Utbildningsinriktning: Socialpsykologi
Yrke: Rekrytering och försäljning
Varför vill jag vara med  och bidra till arbetsgruppens arbete?:
Jag brinner för att fortsätta jobba med beteendevetare och framför allt studenter för att hjälpa dem att staka ut sin karriär. Jag brinner för beteendevetarna som yrkeskår och vill föra vidare hur fantastisk utbildning och efterföljande väg ut i arbetslivet kan vara.

Denise Berglund

Utbildningsinriktning: Socialpsykologi
Yrke: Kund och assistentansvarig
Varför vill jag vara med  och bidra till arbetsgruppens arbete?:
Jag vill att när jag säger att jag är beteendevetare så ska omgivningen förstå vad jag menar, utan att jag behöver förklara mig. Det är mitt mål och därför vill jag bidra till arbetsgruppen, för att vara med och sprida vad beteendevetenskap är för något.

Madicken Hagström

Utbildningsinriktning: Sociologi
Yrke: Ingen speciell yrkestitel just nu, men haft varierande titlar under åren som projektledare, arbetskonsulent och utbildare. Viktigt för mig är att få jobba med stöttning och hjälpa människor att växa på olika sätt.
Varför vill jag vara med  och bidra till arbetsgruppens arbete?:
Jag är med i arbetsgruppen för att ideellt engagemang är viktigt för mig. Att få möjlighet att ingå i ett sammanhang där vi tillsammans vill förbättra beteendevetarnas situations känns helt rätt. Utbildningsfrågor och föreläsningar är områden mitt hjärta bankar lite extra för.